Change pack
Bedrock Feb 2 - 8 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 36

    Answer: 40 + 36 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 10

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 22, 7, 11, 2

    Answer: 12

Tuesday 3 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 10

    Answer: 44 + 10 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 11

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 12, 17, 16, 4

    Answer: 12

Wednesday 4 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 15

    Answer: 33 + 15 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 6

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 11, 7

    Answer: 9

Thursday 5 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 96

    Answer: 95 + 96 = 191
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 9

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:21

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 10, 16, 2

    Answer: 11

Friday 6 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 21

    Answer: 32 + 21 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 10

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 20, 19

    Answer: 15