Change pack
Bedrock Feb 9 - 15 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 31

    Answer: 45 + 31 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 6

    Answer: 76
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:32

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 9, 13

    Answer: 13

Tuesday 10 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 14

    Answer: 37 + 14 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 3

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:9

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 8, 13

    Answer: 12

Wednesday 11 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 48

    Answer: 22 + 48 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 11

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:12

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 7, 16, 16, 9

    Answer: 10

Thursday 12 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 28

    Answer: 35 + 28 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 12

    Answer: 82
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 14, 19

    Answer: 12

Friday 13 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 56

    Answer: 45 + 56 = 101
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 9

    Answer: 89
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 3, 10, 16

    Answer: 11