Change pack
Bedrock Feb 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 94 + 23

    Answer: 94 + 23 = 117
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 3

    Answer: 7
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:6

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 17, 1, 10

    Answer: 8

Tuesday 17 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 34

    Answer: 23 + 34 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 5

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 20, 6

    Answer: 13

Wednesday 18 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 30

    Answer: 42 + 30 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 4

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 3, 9

    Answer: 9

Thursday 19 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 61

    Answer: 86 + 61 = 147
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 5

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:6

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 19, 4

    Answer: 14

Friday 20 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 42

    Answer: 20 + 42 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 11

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 8, 16, 11, 6

    Answer: 10