Change pack
Bedrock Feb 23 - Mar 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 78 + 27

    Answer: 78 + 27 = 105
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 20, 5

    Answer: 9

Tuesday 24 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 89

    Answer: 73 + 89 = 162
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 7

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:30

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 4, 23, 13, 8

    Answer: 12

Wednesday 25 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 21

    Answer: 15 + 21 = 36
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 8

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:6

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 3, 8, 8, 23

    Answer: 11

Thursday 26 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 76 + 37

    Answer: 76 + 37 = 113
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 9

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:9

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 8, 2, 5

    Answer: 8

Friday 27 February 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 42

    Answer: 48 + 42 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 5

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 16, 10

    Answer: 10