Change pack
Bedrock Mar 2 - 8 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 22

    Answer: 57 + 22 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 7

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 4, 3, 7, 7

    Answer: 6

Tuesday 3 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 38

    Answer: 10 + 38 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 5

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:35

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 12

    Answer: 13

Wednesday 4 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 18

    Answer: 20 + 18 = 38
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 10

    Answer: 73
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:32

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 5, 15

    Answer: 12

Thursday 5 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 41

    Answer: 48 + 41 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 10

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 13, 4

    Answer: 7

Friday 6 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 19

    Answer: 36 + 19 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 4

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:6

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 16, 7, 15, 10

    Answer: 12