Change pack
Bedrock Mar 9 - 15 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 48

    Answer: 25 + 48 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 7

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 14, 3, 24, 12

    Answer: 13

Tuesday 10 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 20

    Answer: 25 + 20 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 7

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 14, 9, 17

    Answer: 15

Wednesday 11 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 51

    Answer: 84 + 51 = 135
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 6

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:16

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 6, 15, 17

    Answer: 12

Thursday 12 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 13

    Answer: 45 + 13 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 8

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 8, 10, 9, 20

    Answer: 12

Friday 13 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 23

    Answer: 37 + 23 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 6, 20, 12

    Answer: 13