Change pack
Bedrock Mar 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 54 + 26

    Answer: 54 + 26 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 7

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 18, 14

    Answer: 14

Tuesday 17 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 22

    Answer: 22 + 22 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:15

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 3, 3, 16

    Answer: 10

Wednesday 18 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 27

    Answer: 43 + 27 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 8

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 9cm to mm

    Answer: 90mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:12

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 11, 13, 2, 15

    Answer: 9

Thursday 19 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 73

    Answer: 45 + 73 = 118
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 7

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:9

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 5, 9, 3, 3

    Answer: 6

Friday 20 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 39

    Answer: 41 + 39 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 6

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 15, 16, 4

    Answer: 10