Change pack
Bedrock Mar 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 67 + 88

    Answer: 67 + 88 = 155
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 7

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 7, 14

    Answer: 12

Tuesday 24 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 58

    Answer: 99 + 58 = 157
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 11

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 8, 20, 6

    Answer: 13

Wednesday 25 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 46

    Answer: 41 + 46 = 87
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 3

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 29cm to mm

    Answer: 290mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 17, 10

    Answer: 11

Thursday 26 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 66

    Answer: 66 + 66 = 132
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 11

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:30

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 19, 16

    Answer: 13

Friday 27 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 29

    Answer: 40 + 29 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 4

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 11, 10, 20

    Answer: 15