Change pack
Bedrock Mar 30 - Apr 5 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 31

    Answer: 92 + 31 = 123
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 6

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:30

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 4, 9

    Answer: 5

Tuesday 31 March 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 20

    Answer: 41 + 20 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 9

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:15

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 4, 2, 5, 2

    Answer: 6

Wednesday 1 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 47

    Answer: 91 + 47 = 138
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 3

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 22, 5

    Answer: 11

Thursday 2 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 41

    Answer: 39 + 41 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 7

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 13, 3

    Answer: 6

Friday 3 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 53

    Answer: 23 + 53 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 11

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 11, 19, 18

    Answer: 14