Change pack
Bedrock Apr 6 - 12 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 44

    Answer: 77 + 44 = 121
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 12

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:10

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 19, 14, 19

    Answer: 14

Tuesday 7 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 41

    Answer: 33 + 41 = 74
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 21, 13, 2

    Answer: 12

Wednesday 8 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 40

    Answer: 45 + 40 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 3

    Answer: 83
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:9

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 20, 5, 18

    Answer: 13

Thursday 9 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 89

    Answer: 99 + 89 = 188
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 10

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 6, 15, 6

    Answer: 8

Friday 10 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 59

    Answer: 58 + 59 = 117
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 5

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 17, 13

    Answer: 14