Change pack
Bedrock Apr 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 21

    Answer: 29 + 21 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 10

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 13, 6

    Answer: 13

Tuesday 14 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 41

    Answer: 34 + 41 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 11

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 29cm to mm

    Answer: 290mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:15

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 12, 11, 12

    Answer: 10

Wednesday 15 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 24

    Answer: 43 + 24 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 10

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:20

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 20, 8, 6, 18

    Answer: 14

Thursday 16 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 38

    Answer: 33 + 38 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 8

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 20, 6

    Answer: 14

Friday 17 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 61

    Answer: 35 + 61 = 96
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 7

    Answer: 79
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 8, 6, 18, 10

    Answer: 12