Change pack
Bedrock Apr 20 - 26 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 63

    Answer: 57 + 63 = 120
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 6

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 13, 5

    Answer: 10

Tuesday 21 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 15

    Answer: 14 + 15 = 29
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 9

    Answer: 81
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 4, 15, 6

    Answer: 8

Wednesday 22 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 62 + 71

    Answer: 62 + 71 = 133
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 10

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 10, 19, 19

    Answer: 13

Thursday 23 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 44

    Answer: 37 + 44 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 8

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:15

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 11, 20

    Answer: 11

Friday 24 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 36

    Answer: 47 + 36 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 5

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 4, 18, 10, 13

    Answer: 12