Change pack
Bedrock Apr 27 - May 3 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 78

    Answer: 30 + 78 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 4

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 38cm to mm

    Answer: 380mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 3, 11

    Answer: 10

Tuesday 28 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 75 + 84

    Answer: 75 + 84 = 159
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 7

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 5, 12, 16, 15

    Answer: 11

Wednesday 29 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 46

    Answer: 39 + 46 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 4

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 2, 19

    Answer: 12

Thursday 30 April 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 19

    Answer: 44 + 19 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 10, 6, 2, 12

    Answer: 7

Friday 1 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 50 + 68

    Answer: 50 + 68 = 118
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 12

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:10

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 20, 13

    Answer: 15