Change pack
Bedrock May 4 - 10 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 98

    Answer: 77 + 98 = 175
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 12

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 20, 9

    Answer: 15

Tuesday 5 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 27

    Answer: 17 + 27 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 8

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 7, 9, 4

    Answer: 9

Wednesday 6 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 64

    Answer: 31 + 64 = 95
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 12

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 9, 19

    Answer: 13

Thursday 7 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 26

    Answer: 37 + 26 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 5

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 2, 12, 6, 6

    Answer: 8

Friday 8 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 11 + 36

    Answer: 11 + 36 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 10

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:21

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 13, 6, 2

    Answer: 7