Change pack
Bedrock May 11 - 17 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 27

    Answer: 18 + 27 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 3

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 6, 9, 14, 6

    Answer: 10

Tuesday 12 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 87 + 55

    Answer: 87 + 55 = 142
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 3

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 31cm to mm

    Answer: 310mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:15

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 9, 5

    Answer: 10

Wednesday 13 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 29

    Answer: 13 + 29 = 42
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 9

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 3, 3

    Answer: 6

Thursday 14 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 21

    Answer: 48 + 21 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 3x + 7

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 2, 10, 11, 14

    Answer: 9

Friday 15 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 54

    Answer: 27 + 54 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 6

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:4

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 10, 13

    Answer: 10