Change pack
Bedrock May 18 - 24 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 64

    Answer: 44 + 64 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 3

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:18

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 9, 15, 8

    Answer: 10

Tuesday 19 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 41

    Answer: 32 + 41 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 8

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 10, 20, 11

    Answer: 11

Wednesday 20 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 78 + 28

    Answer: 78 + 28 = 106
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 3

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 14, 18

    Answer: 12

Thursday 21 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 21

    Answer: 48 + 21 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 6

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 13, 9

    Answer: 13

Friday 22 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 94 + 64

    Answer: 94 + 64 = 158
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 4

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 11, 6, 19, 5

    Answer: 10