Change pack
Bedrock May 25 - 31 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 32

    Answer: 66 + 32 = 98
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:40

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 16, 11

    Answer: 10

Tuesday 26 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 28

    Answer: 20 + 28 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 11

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:10

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 23, 10, 11

    Answer: 15

Wednesday 27 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 30

    Answer: 28 + 30 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 11

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 14, 5

    Answer: 13

Thursday 28 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 89

    Answer: 40 + 89 = 129
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 4

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 6, 7

    Answer: 5

Friday 29 May 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 29

    Answer: 27 + 29 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 5

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:16

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 2, 16, 7, 10

    Answer: 11