Change pack
Bedrock Jun 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 45

    Answer: 26 + 45 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 12

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 3, 13

    Answer: 7

Tuesday 2 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 30

    Answer: 18 + 30 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 9

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 31cm to mm

    Answer: 310mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 9, 19

    Answer: 14

Wednesday 3 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 75

    Answer: 79 + 75 = 154
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 5, 20, 18, 9

    Answer: 14

Thursday 4 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 89

    Answer: 36 + 89 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 5

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:20

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 7, 21

    Answer: 12

Friday 5 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 43

    Answer: 16 + 43 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 9

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 15, 15

    Answer: 12