Change pack
Bedrock Jun 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 29

    Answer: 29 + 29 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 9

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:16

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 12, 8

    Answer: 13

Tuesday 9 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 43

    Answer: 81 + 43 = 124
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 8

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 18, 13, 9

    Answer: 12

Wednesday 10 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 72 + 87

    Answer: 72 + 87 = 159
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 10

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 5, 3, 20

    Answer: 9

Thursday 11 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 31

    Answer: 13 + 31 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 4

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 5, 3

    Answer: 5

Friday 12 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 90 + 72

    Answer: 90 + 72 = 162
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 4

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:28

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 8, 3, 4, 10

    Answer: 9