Change pack
Bedrock Jun 15 - 21 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 54

    Answer: 92 + 54 = 146
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 11

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:15

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 20, 3, 13

    Answer: 11

Tuesday 16 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 18

    Answer: 45 + 18 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 4

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 8, 16, 23, 14

    Answer: 15

Wednesday 17 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 48

    Answer: 79 + 48 = 127
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 5

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 41cm to mm

    Answer: 410mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:12

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 6, 14

    Answer: 10

Thursday 18 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 65

    Answer: 32 + 65 = 97
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 12

    Answer: 92
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 7, 18, 8

    Answer: 10

Friday 19 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 31

    Answer: 16 + 31 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 10, 9, 25

    Answer: 14