Change pack
Bedrock Jun 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 28

    Answer: 61 + 28 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 10

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 9, 14, 5

    Answer: 9

Tuesday 23 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 15

    Answer: 21 + 15 = 36
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 7

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 5, 17

    Answer: 9

Wednesday 24 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 32

    Answer: 25 + 32 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 12, 13, 15, 9

    Answer: 11

Thursday 25 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 43

    Answer: 46 + 43 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 12

    Answer: 92
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:24

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 8, 15

    Answer: 12

Friday 26 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 26

    Answer: 32 + 26 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 11

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 17, 13

    Answer: 12