Change pack
Bedrock Jun 29 - Jul 5 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 35

    Answer: 34 + 35 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 12

    Answer: 92
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:24

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 13, 12, 20

    Answer: 12

Tuesday 30 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 13

    Answer: 30 + 13 = 43
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 9

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:14

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 17, 2

    Answer: 13

Wednesday 1 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 72 + 36

    Answer: 72 + 36 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 6

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 41cm to mm

    Answer: 410mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 12, 10, 10

    Answer: 10

Thursday 2 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 32

    Answer: 43 + 32 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 4

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 16, 11, 12

    Answer: 13

Friday 3 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 22

    Answer: 27 + 22 = 49
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 3

    Answer: 63
  3. 3. Geometry

    Convert 21cm to mm

    Answer: 210mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 5, 9

    Answer: 9