Change pack
Bedrock Jul 6 - 12 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 44

    Answer: 85 + 44 = 129
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 12

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 5, 18

    Answer: 13

Tuesday 7 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 35

    Answer: 43 + 35 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 7

    Answer: 63
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 17, 3

    Answer: 13

Wednesday 8 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 29

    Answer: 17 + 29 = 46
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 6

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 8, 9, 11

    Answer: 8

Thursday 9 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 83

    Answer: 21 + 83 = 104
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 4

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 4, 9

    Answer: 10

Friday 10 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 70

    Answer: 77 + 70 = 147
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 7

    Answer: 79
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 12, 14

    Answer: 13