Change pack
Bedrock Jul 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 49

    Answer: 30 + 49 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 7

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:20

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 5, 20

    Answer: 11

Tuesday 14 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 14

    Answer: 43 + 14 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 10

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:15

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 21, 10, 5

    Answer: 12

Wednesday 15 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 91

    Answer: 34 + 91 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 8

    Answer: 64
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 20, 18

    Answer: 14

Thursday 16 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 22

    Answer: 16 + 22 = 38
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 9

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 2, 14, 13

    Answer: 9

Friday 17 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 36

    Answer: 22 + 36 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 12

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 24, 13, 14, 9

    Answer: 15