Change pack
Bedrock Jul 20 - 26 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 28

    Answer: 26 + 28 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 10

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:15

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 11, 20, 17, 6

    Answer: 12

Tuesday 21 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 15

    Answer: 46 + 15 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 11

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 11, 18, 3

    Answer: 9

Wednesday 22 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 27

    Answer: 30 + 27 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 6

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:6

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 25, 8

    Answer: 12

Thursday 23 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 26

    Answer: 34 + 26 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 12

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:32

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 4, 9

    Answer: 9

Friday 24 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 28

    Answer: 17 + 28 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 11

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 20, 15

    Answer: 15