Change pack
Bedrock Jul 27 - Aug 2 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 27

    Answer: 69 + 27 = 96
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 5

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:32

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 13, 9, 17, 11

    Answer: 14

Tuesday 28 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 88 + 37

    Answer: 88 + 37 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 9

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:25

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 11, 6, 14

    Answer: 9

Wednesday 29 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 17

    Answer: 39 + 17 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:12

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 18, 15, 17, 13

    Answer: 13

Thursday 30 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 10

    Answer: 35 + 10 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 12

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:8

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 13, 12

    Answer: 14

Friday 31 July 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 55 + 63

    Answer: 55 + 63 = 118
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 7

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 4, 3, 4

    Answer: 5