Change pack
Bedrock Aug 3 - 9 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 48

    Answer: 12 + 48 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 10

    Answer: 73
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 12, 19

    Answer: 13

Tuesday 4 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 10

    Answer: 22 + 10 = 32
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 12

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 25, 7, 7, 3

    Answer: 12

Wednesday 5 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 39

    Answer: 77 + 39 = 116
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 4

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 19, 15, 3, 15

    Answer: 13

Thursday 6 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 11

    Answer: 22 + 11 = 33
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 8

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 17, 6

    Answer: 12

Friday 7 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 76 + 93

    Answer: 76 + 93 = 169
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 5x + 7

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 6, 18

    Answer: 13