Change pack
Bedrock Aug 10 - 16 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 23

    Answer: 13 + 23 = 36
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 4

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 18, 3, 12

    Answer: 11

Tuesday 11 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 46

    Answer: 26 + 46 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 3

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 9cm to mm

    Answer: 90mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:15

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 18, 3, 20

    Answer: 12

Wednesday 12 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 27

    Answer: 35 + 27 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 8

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 12, 10, 12, 18

    Answer: 14

Thursday 13 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 28

    Answer: 38 + 28 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 11, 3, 3

    Answer: 9

Friday 14 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 68

    Answer: 73 + 68 = 141
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:16

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 13, 18, 6, 14

    Answer: 12