Change pack
Bedrock Aug 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 23

    Answer: 27 + 23 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 11

    Answer: 60
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:10

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 3, 3

    Answer: 7

Tuesday 18 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 24

    Answer: 26 + 24 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 8

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 5, 17

    Answer: 12

Wednesday 19 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 93

    Answer: 47 + 93 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 4

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:21

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 1, 17, 16

    Answer: 11

Thursday 20 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 14

    Answer: 49 + 14 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 10

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:32

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 12, 18

    Answer: 15

Friday 21 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 80

    Answer: 79 + 80 = 159
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 5

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:30

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 7, 18, 4

    Answer: 10