Change pack
Bedrock Aug 24 - 30 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 59

    Answer: 49 + 59 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 8

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 31cm to mm

    Answer: 310mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 5, 12, 18

    Answer: 13

Tuesday 25 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 47

    Answer: 38 + 47 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 4

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 21, 9, 6

    Answer: 12

Wednesday 26 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 29

    Answer: 79 + 29 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 6

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:6

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 15, 16, 4

    Answer: 12

Thursday 27 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 39

    Answer: 31 + 39 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 4

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:18

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 5, 2, 3

    Answer: 5

Friday 28 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 17

    Answer: 13 + 17 = 30
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 4

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:24

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 19, 9, 12

    Answer: 11