Change pack
Bedrock Aug 31 - Sep 6 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 31 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 14

    Answer: 12 + 14 = 26
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 10

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:32

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 15, 3

    Answer: 11

Tuesday 1 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 11

    Answer: 38 + 11 = 49
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 12

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:15

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 19, 11

    Answer: 15

Wednesday 2 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 84

    Answer: 86 + 84 = 170
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 5

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:28

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 22, 10, 13

    Answer: 15

Thursday 3 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 37

    Answer: 49 + 37 = 86
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 7

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:15

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 15, 13

    Answer: 12

Friday 4 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 19

    Answer: 34 + 19 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 3

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 20, 16, 2

    Answer: 10