Change pack
Bedrock Sep 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 86

    Answer: 48 + 86 = 134
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 4

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 6, 3, 16

    Answer: 11

Tuesday 8 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 60

    Answer: 45 + 60 = 105
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 9

    Answer: 72
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 11, 5

    Answer: 10

Wednesday 9 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 26

    Answer: 39 + 26 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 7

    Answer: 77
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:14

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 8, 14

    Answer: 8

Thursday 10 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 21

    Answer: 20 + 21 = 41
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 7

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 43cm to mm

    Answer: 430mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 20, 7

    Answer: 10

Friday 11 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 34

    Answer: 99 + 34 = 133
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 4

    Answer: 8
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 1, 10, 9, 12

    Answer: 8