Change pack
Bedrock Sep 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 86

    Answer: 58 + 86 = 144
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 12

    Answer: 11

Tuesday 15 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 35

    Answer: 13 + 35 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 12

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 2, 15, 13, 2

    Answer: 9

Wednesday 16 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 34

    Answer: 37 + 34 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 3

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:18

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 4, 9

    Answer: 9

Thursday 17 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 15

    Answer: 30 + 15 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 8

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 20, 6, 7, 7

    Answer: 9

Friday 18 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 26

    Answer: 25 + 26 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 3

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 16, 9, 9, 8

    Answer: 9