Change pack
Bedrock Sep 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 71 + 76

    Answer: 71 + 76 = 147
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 6

    Answer: 86
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:8

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 3, 12, 6

    Answer: 10

Tuesday 22 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 13

    Answer: 19 + 13 = 32
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 6

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 8, 11, 11

    Answer: 9

Wednesday 23 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 61

    Answer: 49 + 61 = 110
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 3

    Answer: 9
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:16

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 3, 4

    Answer: 6

Thursday 24 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 64 + 36

    Answer: 64 + 36 = 100
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 10

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 25, 6, 11, 6

    Answer: 12

Friday 25 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 40

    Answer: 30 + 40 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 5

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:35

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 10, 12, 8, 8

    Answer: 11