Change pack
Bedrock Sep 28 - Oct 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 15

    Answer: 12 + 15 = 27
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 5

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:10

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 12, 19, 11

    Answer: 14

Tuesday 29 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 89

    Answer: 20 + 89 = 109
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 6

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:10

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 9, 7, 14

    Answer: 9

Wednesday 30 September 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 76

    Answer: 22 + 76 = 98
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 12

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 15cm to mm

    Answer: 150mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 3, 16

    Answer: 10

Thursday 1 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 35

    Answer: 22 + 35 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 7

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:12

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 20, 14

    Answer: 14

Friday 2 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 13

    Answer: 41 + 13 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 7

    Answer: 79
  3. 3. Geometry

    Convert 43cm to mm

    Answer: 430mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:24

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 7, 16

    Answer: 13