Change pack
Bedrock Oct 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 18

    Answer: 42 + 18 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 10

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 17, 8

    Answer: 11

Tuesday 6 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 88 + 30

    Answer: 88 + 30 = 118
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 9

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 15, 6

    Answer: 8

Wednesday 7 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 44

    Answer: 45 + 44 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 12, 11, 19

    Answer: 13

Thursday 8 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 32

    Answer: 23 + 32 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 11

    Answer: 71
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 16, 12, 19

    Answer: 14

Friday 9 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 88 + 24

    Answer: 88 + 24 = 112
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 5, 6, 5

    Answer: 5