Change pack
Bedrock Oct 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 67 + 78

    Answer: 67 + 78 = 145
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 10

    Answer: 74
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:15

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 14, 12, 18

    Answer: 12

Tuesday 13 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 18

    Answer: 22 + 18 = 40
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 3

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 18, 19

    Answer: 15

Wednesday 14 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 24

    Answer: 29 + 24 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 11

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 9, 6, 3

    Answer: 8

Thursday 15 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 79

    Answer: 61 + 79 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 10

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:10

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 4, 4, 18

    Answer: 11

Friday 16 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 41

    Answer: 24 + 41 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 8

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 18

    Answer: 15