Change pack
Bedrock Oct 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 13

    Answer: 24 + 13 = 37
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:4

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 20, 15, 15, 1

    Answer: 14

Tuesday 20 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 65

    Answer: 89 + 65 = 154
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 11

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:18

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 7, 16, 17, 3

    Answer: 12

Wednesday 21 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 38

    Answer: 30 + 38 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 9

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 15, 19, 5

    Answer: 14

Thursday 22 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 60

    Answer: 59 + 60 = 119
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 11

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 4, 12, 6

    Answer: 9

Friday 23 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 22

    Answer: 45 + 22 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 10

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 4, 18

    Answer: 14