Change pack
Bedrock Oct 26 - Nov 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 15

    Answer: 18 + 15 = 33
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 12

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:30

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 8, 3

    Answer: 10

Tuesday 27 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 67

    Answer: 22 + 67 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 3

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 22, 8, 13, 17

    Answer: 15

Wednesday 28 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 71 + 84

    Answer: 71 + 84 = 155
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 10

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 19, 3

    Answer: 10

Thursday 29 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 11

    Answer: 10 + 11 = 21
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 12

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 8, 17, 18

    Answer: 13

Friday 30 October 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 46

    Answer: 22 + 46 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 4

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 17, 10, 25

    Answer: 15