Change pack
Bedrock Aug 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 47

    Answer: 10 + 47 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 12

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:10

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 1, 19, 19

    Answer: 13

Tuesday 9 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 70

    Answer: 74 + 70 = 144
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 16, 5, 8, 14

    Answer: 10

Wednesday 10 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 54

    Answer: 31 + 54 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 17, 22

    Answer: 15

Thursday 11 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 38

    Answer: 39 + 38 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 9

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 1, 4, 20

    Answer: 8

Friday 12 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 72 + 46

    Answer: 72 + 46 = 118
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 6

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 16, 16, 17

    Answer: 14