Change pack
Bedrock Aug 15 - 21 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 61

    Answer: 30 + 61 = 91
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 3

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 17, 20, 17

    Answer: 14

Tuesday 16 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 48

    Answer: 36 + 48 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 8

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 2, 9

    Answer: 7

Wednesday 17 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 87 + 99

    Answer: 87 + 99 = 186
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 11

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 3, 17

    Answer: 11

Thursday 18 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 26

    Answer: 56 + 26 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 3

    Answer: 73
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:10

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 6, 20

    Answer: 13

Friday 19 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 46

    Answer: 30 + 46 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 5x + 8

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 22, 2

    Answer: 9