Change pack
Bedrock Aug 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 32

    Answer: 66 + 32 = 98
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 8

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 9cm to mm

    Answer: 90mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:21

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 13, 19, 4

    Answer: 11

Tuesday 23 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 25

    Answer: 37 + 25 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 11

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 12, 17

    Answer: 14

Wednesday 24 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 43

    Answer: 22 + 43 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 8

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:6

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 11, 5, 19

    Answer: 12

Thursday 25 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 68 + 49

    Answer: 68 + 49 = 117
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 12

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 12, 3

    Answer: 11

Friday 26 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 41

    Answer: 48 + 41 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 12

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 15, 13, 20

    Answer: 15