Change pack
Bedrock Aug 29 - Sep 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 48

    Answer: 43 + 48 = 91
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 11, 8

    Answer: 8

Tuesday 30 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 48

    Answer: 25 + 48 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 12

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 8, 15

    Answer: 10

Wednesday 31 August 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 74

    Answer: 85 + 74 = 159
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 12

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:20

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 19, 6

    Answer: 13

Thursday 1 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 57

    Answer: 28 + 57 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:16

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 18, 4

    Answer: 12

Friday 2 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 35

    Answer: 18 + 35 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 11

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 11, 8

    Answer: 12