Change pack
Bedrock Sep 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 45

    Answer: 34 + 45 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 3x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 19, 18, 11, 15

    Answer: 14

Tuesday 6 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 29

    Answer: 28 + 29 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 3

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 1, 4, 13, 12, 20

    Answer: 10

Wednesday 7 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 39

    Answer: 22 + 39 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 8

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:21

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 8, 4, 9

    Answer: 8

Thursday 8 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 22

    Answer: 12 + 22 = 34
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 11

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 7, 18

    Answer: 14

Friday 9 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 36

    Answer: 92 + 36 = 128
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 4

    Answer: 76
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 8, 12

    Answer: 13