Change pack
Bedrock Sep 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 47

    Answer: 22 + 47 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:4

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 9, 8, 25

    Answer: 11

Tuesday 13 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 15

    Answer: 31 + 15 = 46
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 5

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:35

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 3, 15, 3

    Answer: 6

Wednesday 14 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 39

    Answer: 23 + 39 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 8

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:14

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 14, 9

    Answer: 13

Thursday 15 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 93

    Answer: 47 + 93 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 19, 6

    Answer: 10

Friday 16 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 45

    Answer: 20 + 45 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 12

    Answer: 82
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 3, 17, 20

    Answer: 13