Change pack
Bedrock Sep 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 25

    Answer: 10 + 25 = 35
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 12

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:6

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 3, 4, 7, 13

    Answer: 8

Tuesday 20 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 90 + 36

    Answer: 90 + 36 = 126
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 7

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 4, 15

    Answer: 11

Wednesday 21 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 31

    Answer: 38 + 31 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 12

    Answer: 76
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 4, 17, 9

    Answer: 12

Thursday 22 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 70

    Answer: 60 + 70 = 130
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 3

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:24

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 19, 6

    Answer: 13

Friday 23 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 21

    Answer: 23 + 21 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 5, 8

    Answer: 10