Change pack
Bedrock Sep 26 - Oct 2 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 34

    Answer: 48 + 34 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 6

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:28

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 6, 15, 5, 12

    Answer: 11

Tuesday 27 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 79

    Answer: 92 + 79 = 171
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 5

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:10

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 20, 8

    Answer: 13

Wednesday 28 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 93

    Answer: 46 + 93 = 139
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 3

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 16, 16

    Answer: 13

Thursday 29 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 48

    Answer: 30 + 48 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 12

    Answer: 92
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 3, 9, 9

    Answer: 8

Friday 30 September 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 15

    Answer: 36 + 15 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 9

    Answer: 69
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:4

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 20, 7, 8

    Answer: 12