Change pack
Bedrock Oct 3 - 9 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 23

    Answer: 44 + 23 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 7

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:20

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 15, 9, 6

    Answer: 10

Tuesday 4 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 15

    Answer: 41 + 15 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 9

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 8, 20, 13

    Answer: 13

Wednesday 5 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 24

    Answer: 56 + 24 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 4

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:32

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 13, 12, 6, 14

    Answer: 10

Thursday 6 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 29

    Answer: 40 + 29 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 7

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:16

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 10, 4

    Answer: 6

Friday 7 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 60

    Answer: 66 + 60 = 126
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 6

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:21

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 1, 18, 9, 8, 9

    Answer: 9