Change pack
Bedrock Oct 10 - 16 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 14

    Answer: 19 + 14 = 33
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 6

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 16, 15

    Answer: 15

Tuesday 11 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 87

    Answer: 60 + 87 = 147
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 11

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 12

    Answer: 10

Wednesday 12 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 35

    Answer: 49 + 35 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 10

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 11, 11

    Answer: 13

Thursday 13 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 59

    Answer: 66 + 59 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 9

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 15, 4

    Answer: 13

Friday 14 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 55

    Answer: 41 + 55 = 96
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 5

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:9

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 9, 12, 11, 14

    Answer: 10