Change pack
Bedrock Oct 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 34

    Answer: 18 + 34 = 52
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 10

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 14, 9, 10

    Answer: 9

Tuesday 18 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 42

    Answer: 39 + 42 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 7

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 5, 12, 16, 5

    Answer: 10

Wednesday 19 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 38

    Answer: 39 + 38 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 7

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:20

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 15, 13

    Answer: 12

Thursday 20 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 44

    Answer: 16 + 44 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 17, 8

    Answer: 11

Friday 21 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 26

    Answer: 95 + 26 = 121
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 4

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 11, 18

    Answer: 12